::Dansgroepen.nl doet:
  Optredens
  Workshops
  Projecten op maat
::Contact
  Info aanvragen
  Adressen en tel. nrs
  Mail
::Vakliteratuur
::Links

::Zoeken

 
Dansgroep RAMPART DANCE

De voorstelling I MOVE en STRANGE BIRDS bestaan zowel als educatieve voorstelling (op scholen bijv) als een voorstelling voor theaters.

I MOVE

strange birds

Dansgroep www.dansgroepen.nl De voorstelling FLASHBACK gaat komend jaar in premiére.

flashback

So you think you can dance? Sterren dansen op het ijs..... Wie kent de programma’s niet? De hype om te dansen is begonnen. Hoe zijn deze dansvormen, zoals we die nu kennen, ontstaan? In “FLASHBACK”, een 45 minuten durende dansvoorstelling, nemen we jullie mee op een reis door de tijd. Herkenning en geschiedenis spelen hierbij de hoofdrol.
Beginnend in het nu zullen we door middel van flashbacks jullie o.a. mee terug nemen naar de tijd van de Moulin Rouge, Boogie Woogie en niet te vergeten het “Gabberen”.

 
Dansgroep ALLROUND

danst WHEN I GROW UP

when i grow up

When I grow up I want to be rich, I want to be famous. Ja, dat willen we allemaal wel, maar hoe bereik je dat? In deze educatieve dansvoorstelling zie je allerlei beroepen:
een kassamedewerker als militair, maar ook als de klassieke baliemedewerker, een showmusical-stewardess, een hiphopschoonmaker etc.
Het is een flitsende show waarbij beroepen vertaald worden in dansstijlen. Elk beroep is een nieuwe sensatie, je wordt ondergedompeld in vette beats en je komt voor onwaarschijnlijke keuzes te staan.


 


foto's Bart Kuipers


RAW Productions © 2006